Menu

express keskinoglou

Στη Δράμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Δράμας της Ν.Δ., γνωστοποιεί στα στελέχη, τα μέλη, του φίλους της Νέας Δημοκρατίας και στο λαό της Δράμας ότι την Πέμπτη  27 Ιουλίου 2017 και ώρα 11.00πμ  θα επισκεφτεί την πόλη μας ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος  Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Χ. Κεφαλίδου - «Να ξεπεράσουμε τον πήχη, όχι να περάσουμε από κάτω»

Άρθρο στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
Οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες άλλαξαν γρηγορότερα από όσο η παραδοσιακή σοσιαλδημοκρατία μπορούσε να αντιληφθεί όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα κόμματα του χώρου μας, που είχαν συναρπάσει δεκάδες εκατομμύρια κόσμου δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των καιρών. Αφελώς θεωρήσαμε ότι θα φέρουμε τον κόσμο στα μέτρα μας. Αυτό όμως, όπως δείχνει η ιστορία, είναι η τύφλωση της έπαρσης του κάποτε παντοδύναμου.

Διαβάστε περισσότερα...

X. Κεφαλίδου - Ομιλία στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΡΑΣ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε απόψε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Χ. Κεφαλίδου «Κυνηγώντας το χρέος χάσαμε την πραγματική οικονομία»

Χαρά Κεφαλίδου: «Κυνηγώντας το χρέος χάσαμε την πραγματική οικονομία»

Σε συζήτηση στην πρωινή εκπομπή του SKAI«Πρώτη Γραμμή» με τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου συμμετείχε σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου:

Διαβάστε περισσότερα...

Δ. Κυριαζίδης - "1.321,99 ευρώ για διόδια σε Δραμινό από τις λογικές του "Δεν πληρώνω" "

Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,

Η προεκλογική σύμπραξη και ιδεολογική συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το κίνημα και τις λογικές του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» είναι γνωστή, όπως γνωστές είναι και οι πάγιες θέσεις μερίδας στελεχών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικά και μετεκλογικά, αναφορικά με τις χρεώσεις στα διόδια των εθνικών οδών και των αυτοκινητοδρόμων, βάσει των οποίων καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν τις σχετικές υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα...

X. Κεφαλίδου - Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!

Της Χαράς Κεφαλίδου

Άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο. Μέχρι σήμερα μας έχει συνηθίσει στην τακτική του όταν η πραγματικότητα δεν αρέσει, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα. Απλά, της αλλάζεις όνομα.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαρά Κεφαλίδου: Προς εναπομείναντες Συριζαίους, Eνταύθα

Της Χαράς Κεφαλίδου*

Αγαπητοί αφελείς, καλοπροαίρετοι, δημοκρατικοί και ηθικά πλεονεκτούντες Συριζαίοι, αυτά είχατε στο μυαλό σας όταν ψηφίζατε το αριστεροακροδεξιό εξάμβλωμα που κυβερνάει;

Διαβάστε περισσότερα...

Δ. Κυριαζίδης - Διαμαρτυρία Ιατρικού Συλ. για την υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων της ΒΙΠΕ"

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ερώτηση κατέθεσε ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και  Βουλευτής Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης προς τους Υπουργούς Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό και Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μουζάλα σχετικά με τη διαμαρτυρία του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας για την υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων της ΒΙ.ΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

X. Κεφαλίδου - Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα των παιδιών

Μήνυμα Χαράς Κεφαλίδου για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα των παιδιών. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους. Έχουμε ανάγκη να δώσουμε λίγο χώρο στα παιδιά που παλεύουν σήμερα για το μέλλον τους μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Δ. Κυριαζίδης - Σας καλώ σε συζήτηση προτάσεών, για την προαγωγή και ανάταση του τόπου μας

Αποτελεί κοινή παραδοχή όλων ότι ο τόπος μας, η Δράμα μας, βρίσκεται σε μία διαρκή φθίνουσα πορεία, με όλες τις συνέπειες που απορρέουν από το γεγονός αυτό.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS